Работещ линк към NordicBet: ТУК

=====================================================================================

Ако имате проблем с отварянето на сайта: ви препоръчваме да смените своите DNS настройки на 1.1.1.1 Става за една минута след което можете да сърфирате по-бързо и сигурно. Подробни инструкции: ТУК

=====================================================================================

NordicBet е онлайн букмейкър, който обслужва най-вече играчите от страните в Северна Европа – Дания, Финландия, Исландия, Норвегия и Швеция. Също така се свързва с обслужването на територии като Аландските острови, Фарьорските острови и Гренландия.

Основан през 2002 година, NordicBet  се превръща бързо в сериозен конкурент на други онлайн букмейкъри в Скандинавия, сред които CentreBet, UniBet и други държавни монополи като NorskTipping.

Букмейкърът търпи постоянно развитие през годините и през 2012 година е придобит от Betsson.

Уебсайтът на NordicBet е с приятен и спретнат дизайн като системите за спортни залагания и следене на спортните събития на живо са лесни за използване и изключително функционални. Вграден в прозорец на сайта е екранът за предаване на спортни събития на живо, за да можете да следите всичко по всяко време. Предложенията за събития на живо не са никак малко и в сравнение с конкурентни букмейкъри – нещата са наистина много по-добре.

За съжаление NordicBet  няма приложение за мобилни устройства, но пък има много приятна мобилна версия на сайта за тях. Тя е направена добре, но съдържа доста излишни графични елементи, които могат да забавят зареждането на сайта.

Възможности за спортни залози

Всеки европейски онлайн букмейкър трябва да предлага прилични възможности за футболни залози, ако иска да успее и NordicBet прави точно това. Нито коефициентите нито опциите за залагане са изключителни, но за играчите, които искат надежден букмейкър за редовно залагане – NordicBet е добър избор.

Букмейкърът е най-известен в международен аспект откъм добрите си коефициенти за зимни спортове и най-вече хокей на лед. Не е случайност, че NordicBet привлича много канадски играчи. Букмейкърът цени хокеят на лед и покрива почти всяка голяма Европейска лига, заедно с Националната хокейна лига. Почитателите на хокей на лед ще се зарадват да разберат, че освен добрите коефициенти и разнообразие от срещи, NordicBet предлага и коефициенти на живо, както и живо предаване на срещите.

Единственият недостатък при спортните залози на NordicBet е, че букмейкърът не покрива различни международни спортове. Ако искате да използвате услугите само на един онлайн букмейкър, но пък за сметка на това обичате да залагате на различни спортове, това може да бъде проблем. NordicBet не покрива всички спортове – разбира се най-популярните няма как да не присъстват, но много по-неизвестни спортове не присъстват.

За сметка на това обаче системата за залагане на живо работи много по-добре от тези на конкурентни букмейкъри. Затова ако обичате да залагате бързо и лесно на популярни спортове – потребителският профил в NordicBet е почти задължителен, дори и да не го използвате толкова редовно, колкото ви се иска.

Бонуси

NordicBet предлага и бонус за нови клиенти, който е 100% от депозираната сума, който обаче има максимална стойност в евро или равностойността им в друга валута.  Все пак е добре да се запознаете подробно с условията, тъй като има ограничения, сред които, че бонусът трябва да се превърти като се заложи не по-малко от шест пъти първоначалната сума на срещи с коефициенти над 4.00 преди да може да се изтегли, заедно с генерираните от нея печалби. Разбира се, както останалите букмейкъри, така и NordicBet си запазва правото да поставя условия за разиграване на бонуса и да променя вече съществуващите. Бонусът за нови потребители е активен за всеки, въпреки че онлайн букмейкърът не приема регистрации от Афганистан, Белгия, Кипър, Дания, Естония, Етиопия, Франция, Хонг Конг, Иран, Ирак, Италия, Йордания, Кувейт, Нигерия, Пакистан, Испания, Сирия, Турция, Съединените щати и Йемен. Изненадващо, но и Дания е в списъка.

Безопасност и лиценз

NordicBet е със седалище и лицензирана в Малта, където е под контрола на държавния регулаторен орган по лотарията и хазарта. Членството на Малта в Европейския съюз означава, че букмейкърът е безопасен, под юрисдикцията на европейските регулации.

Депозиране на средства

Депозирането в NordicBet е бърз и лесен процес. Приемат се депозити с кредитни карти, Neteller, Skrill, WebMoney и по банков път. Приеманите валути са щатски долари, датски крони, норвежки крони, шведски крони и евро. Имайте предвид, че има такса от 2.25% при депозиране от кредитна карта, което може да откаже някои играчи да депозират чрез MasterCard или Visa.

Изтеглянето на печалбите от спортните залози в NordicBet може да стане бързо и удобно директно в кредитна карта, Neteller, Skrill, WebMoney и по банкова сметка. Имайте предвид, че отново има такси, които са обвързани с множество тегления в рамките на определен период от време.

Вижте повече: www.nordicbet.com

Rate this page