Електронни портфейли


Сайтовете за онлайн залагания предлагат различни възможности за разплащания, една от които е използването на електронен портфейл. Макар все още някои от потребителите да подхождат предпазливо към тях, те вече са набрали достатъчно популярност, за да бъдат предпочитани от мнозина. Казина с СМС депозити.

Какво представляват електронните портфейли?

Бурното развитие на технологиите през последните години логично доведе до алтернативни методи за разплащане. Един от тези методи е именно употребата на електронните портфейли. В тях можете да заредите средства в различна валута, като позволените за използване са изрично описани от институцията, която ви предлага услугата. Има електронни портфейли, при които не се допуска използването на левове. Най-предпочитани обичайно са сметките в долари или евро. Когато залагате онлайн, можете да направите залога именно чрез сметка от електронния си портфейл. Респективно изплащането на бонуси и печалби също минават през него. Важно е да се информирате добре за условията както на букмейкъра, така и на институцията, която ви предоставя електронната услуга. Понякога някои от онлайн казината не изплащат бонус, ако играчите използват електронен портфейл.

Кои са техните предимства?

Очаквано, за да наберат такава популярност, този тип инструменти за разплащане имат множество предимства, с които превъзхождат техните алтернативи. Ето и някои от тях:

Бързи транзакции

Когато използвате електронен портфейл, транзакциите се извършват незабавно. Не ви се налага да изчаквате обичайното време, необходимо на обработка на плащанията, минаващи през стандартните платежни системи, нито да се съобразявате с работния им график. 

Сигурност

Макар все още хората да свикват с идеята, че онлайн разплащания от този тип имат много висока степен на сигурност, опитните играчи знаят, че рисковете от злоупотреби и загуба на средства са далеч по-ниски, отколкото при алтернативните възможности за плащане. 

Анонимност

При онлайн портфейлите не се изискват всички лични данни, които са необходими да откриете стандартна банкова сметка, например. 

Транзакции и тегления с висока стойност

За разлика от политиката на банковите институции, която не позволява теглене на суми в големи размери без изрично подадена предварителна заявка за това, при онлайн портфейлите можете са правите транзакции без стриктен ограничения в размера на сумите. 

Употреба на криптовалути

В зависимост от доставчика на услугата, е възможно да извършвате и приемате разплащания с криптовалути. Задължително се поинтересувайте от условията на институцията, която сте избрали, защото тази възможност не се предоставя от всички. 

Как да направите депозит с електронен портфейл към онлайн букмейкър?

Тук стъпките са лесни за изпълнение:

  • влезте в регистрацията си при вашия онлайн букмейкър или online casino;
  • изберете “Депозит”;
  • когато дойде моментът да изберете начин на плащане, кликнете на предпочитания от вас електронен портфейл, с които работи избраният от вас дилър;
  • въведете информацията, която се изисква в полетата за плащане.
5/5 - (3 votes)