1xbet линк
работещ линк за 1xbet

Както знаете 1xBet блокира сайта си за посещения от България, но можете спокойно да играете в техния огледален сайт: 22bet.com с всички възможности и игри. Вижте повече: ТУК

Един от най-добре развиващите се онлайн букмейкъри – 1xBet. Той навлиза с много бързи темпове из цяла Европа, включително и на територията на България. С букмейкъра работят основно потребители от източната част на Европа, както и от Русия, но сайтът им е преведен на повече от 40 езика, за да бъде възможно най-достъпен за играчи от по-голямата част на света. Достъпът до сайта на 1xBet може да се осъществи посредством официалния линк, но има и множество алтернативни домейни с пренасочване. Един от най-големите плюсове на 1xBet е, че приемат много и различни разплащателни методи, чрез които след това можете и да теглите печалбите си от тях. Букмейкърът дори е внедрил на сайта си възможност за разплащане с напълно виртуалната, но популярна валута Биткойн.

Дизайн и интерфейси

Сайтът е добре оптимизиран, направен така, че потребителят да се ориентира много лесно. Намирането на ключови секции и информация в 1xBet става интуитивно дори и за нови посетители. Фоновият цвят е много приятно синьо, което е разпознаваемо и ненатрапчиво за окото.

Както повечето букмейкърски сайтове и този е разделен на три основни секции – лява, дясна и централна. В лявата част потребителите могат да намерят всички видове спортове, на които може да се залага, които са прилично подредени за възможно най-бързо откриване на желания спорт. В дясната част могат да се видят фишовете със залози и всички избрани срещи. Централната част на сайта визуализира най-интересното за момента от света на залозите и спорта. Всичко се вижда на живо на момента, като потребителят има възможност за интеракция с менюто.

Регистрация, валути, депозит и теглене

Регистрацията в 1xBet е много гъвкава и може да стане по няколко начина.

Първият е чрез телефон. Влиза се в сайта и се избира „Регистрация чрез телефонен номер“. Въвеждате своя номер и валутата, която ще използвате за залагане и се регистрирате. След това се получава текстово съобщение за потвърждение, което съдържа данните за влизане в сайта.

Вторият начин за регистрация е чрез имейл. Попълват се имейл адрес и лични данни, а след това се изисква потвърждение през линк, изпратен на пощата ви.

Третият вариант е с бърза регистрация през социална мрежа. Избирате любимата си социална мрежа и се логвате през нея. Сред популярните опции са Фейсбук, Туитър, Гугъл плюс, Вконтакт, Однокласници и др. Така 1xBet ще получи достъп до личната ви информация и ще си спестите малко писане и попълване на лични данни.

Последният начин е да се регистрирате с Биткойн. Въвеждате имейл адреса, с който сте регистрирани за виртуалната валута и вече имате достъп до новия си профил.

Валутите, които можете да използвате за залагане в 1xBet са много, за да ви позволят максимална гъвкавост. Разбира се, очаквано, повечето играчи избират най-стандартните и разпознаваеми валути, сред които евро, долар, паунди, рубли и лева.

Когато става дума за депозиране или теглене, начините за това чрез този букмейкър са ужасно много. Имате варианти за разплащане с кредитна или дебитна карта (Виза, Мастъркард или Маестро), Skrill, Paysafecard, Netter, B-Pay, EcoPayz, Webmoney, Yandex money, Paykasa, Qiwi, Euteller, Trustpay и Биткойн.

Минималният депозит е една единица от избраната валута, например 1 евро, 1 лев, 1 долар и т.н. Минималната сума за теглете пък е две единици от вашата валута, например 2 лева или 2 евро.

Разбира се, както при други букмейкъри, при първото теглене ще трябва да се легитимирате, което става чрез изпращане на сканирани екземпляри от документ за самоличност като например лична карта, паспорт или документ от транзакция през платежно средство (например Skrill). Тази процедура се прави еднократно и само при първото теглене. Самият срок за превод на печалбите ви зависи от избрания метод, но обикновено ако е виртуален, изплащането става почти без никакво забавяне. При теглене към банкова сметка или карта ще обикновено отнема няколко дни.

Бонуси и оферти

От 1xBet предлагат атрактивен бонус за нови потребители. Той е 100 процента върху първия ви депозит, но има таван от сто единици от избраната валута, например 100 евро. Бонусът се получава по сметката на потребителя автоматично след отчетен депозит. Всеки потребител има право само на един бонус и както при всеки букмейкър, трябва да се преиграе на три мултибета, като всеки мултибет се състои от минимум три събития. Пълните условия можете да прочетете на сайта на 1xBet.

Възможности за залагане/коефициенти

Някои по-малки букмейкъри може и да изпитват затруднения в предлагането на разнообразни залози за всякакви спортове, но с 1xBet нещата съвсем не са така. Възможностите за залагане са почти неограничени като са налични всички популярни за Европа спортове, дори и някои американски.

Букмейкърът изпъква пред конкуренцията с добрите си коефициенти и големите лимити. Коефициент от 1.98 за събитие, което има равен шанс за успех или неуспех е нещо, което не се среща често сред букмейкърите. Лимитите пък са достатъчно големи, за да ви позволят да залагате много пари, когато имате подобно намерение. Шансът да се почувствате ограничени с 1xBet е минимален, а дори и да се получи така, бързо свързване с поддръжката ще ви осигури още по-висок лимит.

Мобилна версия и картина на живо

Като всеки сериозен букмейкър и 1xBet има и мобилна версия на своя сайт, която е съвместима с всички мобилни устройства на пазара – смартфони с различна операционна система, както и таблети. Резолюцията на дисплея и техническите спецификации няма да бъдат пречка за никого, тъй като мобилния сайт е добре оптимизиран. Единственото, от което имате нужда от сравнително надеждна и бърза интернет свързаност.

Мобилното приложение е друг удобен начин да следите залозите си и да правите нови. Просто трябва да изтеглите правилната за вашето мобилно устройство и операционна система и да се логнете в нея.

1xBet ви позволява и да правите залози на живо, както и да следите пряко всяка среща, която ви интересува. Всяко едно събитие може да се гледа на живо в секция „На живо“. Всичко е пряко и в реално време, така че няма от какво да се притеснявате. Опцията е налична дори и през мобилното приложение на букмейкъра.

Отношение и връзка с клиента

Няма да е новина ако ви споделим, че отделът по поддръжка и обслужване на клиенти на 1xBet е страхотен и е на ваше разположение през цялото денонощие, седем дни в седмицата или с други думи – нонстоп. Отделът е изграден изцяло от експерти в сферата, които са готови да ви помогнат във всяка една ситуация, дори и най-баналната. Те са насреща за вас, за да решат проблемите ви възможно най-бързо, за да продължавате да се наслаждавате на сайта.

Подходящ ли е за мен 1xBet?

Дори и да сте начинаещ или напълно нов в онлайн залаганията, ако обичате да играете и от вкъщи пред компютъра ви е по-удобно, тогава 1xBet няма как да не е подходящ за вас. Ако искате да опитате късмета си или просто в даден момент имате предчувствие как ще завърши даден мач, можете да заложите чрез букмейкъра.

 Милиони потребители от цял свят се доверяват на 1xBet, защо да не го направите и вие. Може и да се окаже, че сте скрит талант и бързо и с лекота да започнете да правите четири, пет, а защо не и шест цифрени печалби чрез букмейкъра. Той ще бъде с вас при всяка ваша стъпка към успеха и ще ви помага!

Работещ линк към 1xBet: ТУК

Rate this page