Marathonbet линк за регистрация на българи

Marathonbet е един от най-популярните букмейкъри в Русия и Източна Европа
Marathonbet е един от най-популярните букмейкъри в Русия и Източна Европа

Предлагаме ви списък с най-добрите букмейкъри работещи в България: букмейкъри

Marathonbet е един от най-популярните букмейкъри в Русия и Източна Европа. Компанията е създадена през 1997 г., а в последните години придобива все по-голяма популярност след спонсорски договор с Манчестър Юнайтед.

Дизайн и интерфейс


Като дизайн на сайта Marathonbet не може да се похвали с особена иновативност. Видът на графиките е остарял и това не е от силните страни на букмейкъра.

Въпреки това платформата е оптимизирана и основните менюта са на видимо място и лесно достъпни.
В лявата част на началната страница може да изберете от спортовете, които Marathonbet предлага, като има бутон за мачове на живо или за такива, които предстоят.

В средата на страницата са представени най-популярни залози, които предстоят в различни спортове. А ако сте в опцията на живо, то там са представени играещите се в момента срещи, подредени по спортове.

Отдясно подреждате избраните от вас залози във фиш, а под тях са графики с избрани видове спортни събития, на които може да залагате.

Използването на сайта може да не създава върховното потребителско удоволствие от онлайн залагането, но от Marathonbet залагат на други свои силни страни.

Регистрация и начини на плащане


Регистрацията не изисква нищо по-специално от обикновеното за букмейкърски сайт. Едната част е свързана с коректно попълване на вашите лични данни, а останалото са телефони за контакт, мейл и таен въпрос, който трябва да изберете и отговорите.

В България Marathonbet работи с няколко вида методи за онлайн разплащане в лева. Дебитна/кредитна карта VISA е най-популярният от тях, но букмейкърът също предлага опцията за депозит/теглене чрез Skrill, ePay.bg или банков трансфер. Положителното в случая е, че при нито една от опциите нямат такси или комисионни.

Ако желаете акаунтът ви да е в евро, долари или друга валута, тогава може да имате повече възможности за разплащане – Master card/Maestro, Neteller и т.н.

Бонуси/промо оферти


Marathonbet не е от букмейкърите, които се славят с увеличаване на удоволствието на играчите чрез бонуси. Такива например няма в момента за българската версия и за сметки в лева, но понякога се появяват за такива в британски лири или други по-разпознаваеми валути.

Възможности за залагане и коефициенти


В тази графа от „сметката“ на Marathonbet са и най-големите плюсове.

Предлаганите спортове са над 25, включваши футбол, баскетбол, тенис, хокей и т.н., но освен тях се предлагат и доста разновидности в гонки с кучета, гаелски футбол и сумо. Истинско удоволствие за любителите на по-необикновените за залагане спортове.

Освен това от букмейкъра са се постарали да предложат и още по-екстравагантни залози като например кой ще бъде следващия актьор, който ще играе Джеймс Бонд, или пък кой ще бъде следващият лидер на Лейбъристката партия във Великобритания.

Във футбола Marathonbet се придържа към класиките в залозите – победител в мача, под/над, азиатски хендикапи, голове, но предлага големи разновидности и често за по-популярните срещи има над 150 пазара за залози..

Коефициентите в Marathonbet са диамантите на сайта и основната причина на потребителите им да изберат именно тях. Букмейкърът се гордее с най-добър коефициент на даден мач в почти всички случаи. Особено когато се сравняват тези с популярните други сайтове за онлайн за залози.

За по-запознатите можем да кажем, че margin-а във футбола и тенис обикновено е около 1,5% – 2%, а за другите спортове се придържат около 2%. Което ги изпраща сред лидерите в световен план по този показател.

Мобилна версия


Версията за телефон и таблет на сайта е особено приятна и бих казал доста по-иновативна от десктоп версията.

Макар със същите опции, мобилната версия е доста повече “user-friendly”, използваните цветове правят добър контраст и нужните линкове към отделни спортове са много добре разположени. Може би от Marathonbet могат единствено да се постараят за бързината на платформата.

Имате възможност с 2 клика да заложите с възможността за „бърз залог“ и определено потребителите, които обичат да използват телефона за залози биха били задоволени.

Отношение към клиента


Обслужването на потребителите е много добро, но… В България за доста играчи вероятно би било проблем, че поддръжката не е на български език. Нещо, което наистина би било пречка за потребители, които използват основно родния език за кореспонденция. Иначе освен английски, сайтът предлага опция за разговор на френски, немски, италиански, испански, китайски, турски, сръбски и руски език.

Със служителите на Marathonbet може да се свържете по телефона, чрез мейл или с чат на живо – отзивчиво ще отговорят на въпросите ви.

Плюсове/минуси и за кого е Marathonbet


Marathonbet е популярен сред професионално занимаващите се със залози като сайт, който бързо лимитира успешните играчи. Както вероятно се досещате обаче, това се случва при печелене редовно и на големи суми. Което обаче неоспоримо е минус, ако сте от играчите, отделящи огромната част от времето си с това.

Ако обаче сте играч от скоро или пък без голям опит във визитката си на залагащ, то Marathonbet може да е подходящ за вас. Особено ако искате да залагате при един от лидерите сред най-високи коефициенти. Което при по-големи суми определено е от значение.

Високите коефициенти обаче се компенсират от липсата на бонуси в лева и промо оферти за лоялни и постоянни играчи. Ако обичате удовлетворението от този тип комплименти към потребителя – Marathonbet не е най-точното място.

Като цяло профилът на играча може да се опише с няколко изречения – човек, който е от новаците в залагането, има все пак някакъв опит, за да разпознае плюсовете и минусите, може да кореспондира на някой от популярните западноевропейски езици. Вероятно не залага 24/7, но иска когато го прави да е на високи коефициенти, а освен това проявява интерес и към различни от спорта залози.

Ако се вписвате в посочения профил на играч, то Marathonbet би могъл да ви достави удоволствието, което желаете от него като букмейкър.

5/5 - (1 vote)