Обяснение как да направите залог на футболен мач

Обяснение как да направите залог на футболен мач

Ние сме български сайт за спортни залози,в който може да се информирате за видовете спортни залози в онлайн букмейкърите. При нас ще намерите подробни ревюта за топ букмейкърите в България – Бетфеър, Бет365, Спортингбет и Ефбет. На началната страница виждате таблица с кратка информация за всеки букмейкър – какви бонуси предлага, колко е минималният депозит и има ли лайвстрийминг. Също така сме ви улеснили, като сме оставили линк към букмейкърите. Ако искате да се регистрирате, само трябва да цъкнете на линка и ще ви се отвори даденият сайт. Всичко за процеса на регистрация и нужната информация ще намерите в отделните страници на букмейкърите в нашия сайт. В раздел полезно пък може да прочетете за видовете залози на най-популярните спортове – футбол, тенис и баскетбол.

Обяснение как да направите залог на футболен мач

Залагане за мач или краен изход  е най-основния и популярен пазар във футболните залози от както съществуват залаганията. Ще намерите “залози за мач” под много различни наименования, включително “краен резултат” и “резултат в срещата”, но пазарът е винаги основен и се намира преди всички други.

Идеята е проста – залагащите могат да избират кой отбор ще спечели срещата или дали резултатът ще бъде равен след края на редовното време.

Различните букмейкъри винаги ще предлагат малко по-различни коефициенти на тези пазари, но винаги се обединяват върху един от двата отбора, който е фаворит, вследствие на моментната форма, травми на играчи, наказани футболисти и статистика и в последните мачове между двата отбора.

Например влизате във вашия онлайн букмейкър и този уикенд има мач Реал Мадрид – Валенсия. На пръв поглед ще видите коефициентите само за 1Х2. Колона 1 е да изберете победа за домакините, колоната посредата, обозначена с Х, е за равенство и колона 2 е за победа на гостите. Сега виждате, че коефициентът за победа на Реал Мадрид е 1.20. Това ги прави фаворит в срещата и вероятността да я спечелят е около 90 процента. Предвид и факта, че са домакини и силните футболисти, които има в състава си, прави залогът за 1-ца логичен избор, но това не ви пречи да опитате и другите опции.  Ако мислите, че Валенсия може да спечели на коефициент 7, може да пробвате и изненадата. За равенство тогава коефициентът би бил около 4, което е добра възможност да прогнозирате подобен развой.

Когато решите какво да играете, трябва да кликнете на коефициента в една от колонките. Едно кликване върху избрания от вас резултат премества избора ви  от дясната страна в фиша с залози, където вие ще трябва само да въведете своя залог и да видите каква би била евентуалната печалба, преди пускането на залога.

Можете да правите и множествени залози за мач (фиш с повече от една селекции)

Сега когато вече знаете как да заложите на даден мач, следва да поясним, че във фиша си може да добавите повече от един избор. Това става по-същия начин, както ви обяснихме по-горе. Само че сега коефициентите за отборите, които изберете за краен победител, се умножават, което прави евентуалната ви печалба по-голяма. Например ако към победата за Реал Мадрид на 1.20 коефициент добавите и успех за Малага срещу Депотиво на 1.80, то общият коефициент става 2.16 и с залог от 10 лева ще удвоите парите си, докато при единичен залог за Реал Мадрид ще спечелите само 2 лева. Така колкото повече мачове добавяте във фиша ви, печалбата ще става по-голяма, но пък и шансът за успех става по-малък. Трябва да имате добри познания на футбол, ако смятате да правите множествени залози. Комбинации от залози може да правите във всички букмейкъри, за които ще намерите подробни ревюта в нашия сайт.

Rate this post