ЛогоСайтБонусВръзка
22bet залози22Bet100% до 250 лвhttps://22bet.com
мега пари букмейкърMegaPari100% до 200 лвhttps://megapari.com
1xbit букмейкър1xBitдо 7 BTChttps://1xbit.com
Премиум бонуси от международни букмейкъри

Една от водещите причини за бума на регистрации в онлайн букмейкъри са щедрите бонуси, насочени към току-що включили се и активни играчи. Всички платформи за залагане притежават промоционални списъци, в които са събрани актуалните предложения и са описани условията за участие. В тази страница сме разгледали най-често срещаните оферти и сме дали насоки за класиране.

Видове бонуси в букмейкъри на български

Ако планирате участие в онлайн залози и търсите подходящ букмейкър за тази дейност, задължително проучете списъците с бонуси. Те ще Ви покажат как се отнася дадена компания към своите клиенти, подпомага ли ги и улеснява ли престоя им.

Представяме Ви най-популярните оферти онлайн и какви облаги носят на залагащите.

Начален бонус

Предвиден е за новите играчи, които са отворили сметка и са заредили средства в нея. Обикновено бонусът е под формата на увеличаване на първия депозит със 100% до определена сума.

Кредитите се изплащат в заключен баланс и следва да се разиграят на пре-мач и live залози, като се спазва условие за минимален коефициент на селекция. Букмейкърите налагат срок за превъртане, който най-често е 7, 14 или 30 дни.

Безплатен залог

При изпълнение на мисия, генериране на определена сума залози или успешен депозит – някои букмейкъри дават бонус FreeBet.

Получените средства имат кратка валидност и трябва да се изиграят на класиращи се събития. Ако безплатният залог Ви донесе успех, чистата печалба ще се изплати в свободната сметка.

Cashback

Често срещан бонус, с който сайтовете връщат процент от загубите на залагащите. Той се активира на седмична или месечна база и може да донесе до 10% възвръщаемост, ако са натрупани непечеливши залози в раздели “Спорт” и “На Живо”.

Увеличение на печалбата

Оферта, намираща приложение във все повече букмейкъри, която може да Ви осигури до 100% покачване на потенциалната печалба. Валидна е за акумулаторни залози, които съдържат пазари с по-високи ставки.

Ранно изплащане

Ще получите печалбата си от футболен залог на мига, ако Вашият отбор вземе аванс от две чисти попадения. Дори има сайтове, които изплащат спечеленото преди края на баскетболни, тенис, хокейни срещи.

Как се активира бонус код за букмейкъри

Има различни начини за отключване на промо оферти в букмейкърите, затова е важно да четете правилата и изискванията за класиране.

Някои брандове налагат въвеждане на бонус код при регистрация или депозит, за да се активира желаната оферта. Това е специален шифър, съставен от букви и/или цифри, който указва на оператора, че заявявате участие.

В други платформи промоциите се задействат ръчно чрез натискане на бутон “Активирай” или автоматично при покриване на дадени условия.

Има ли бонуси без депозит в сайтовете за залагания

Въпросът, който вълнува повечето залагащи, е дали се предлага бонус без депозит в избрания букмейкър. Това е продиктувано от факта, че не се рискуват лични средства и не се налага захранване на баланса.

Има няколко повода, които мотивират операторите да раздават оферти от този тип:

  • Създаване на профил;
  • Верификация;
  • Поставяне на N-брой залози в сайта;
  • Предстоящо дерби.

Получавате FreeBet в сметката и го използвате за залагане на класиращ се двубой. Макар бонусите без депозит да имат по-малка стойност, ще Ви помогнат да акумулирате профит без риск.

Rate this page